Kategorier

ELIT BCAA Energy, 400g

Elit Nutrition

25%

4:1:1 BCAA med tillsatt glutamin, grönt te och koffein!

Lagerstatus: I lager

279 kr 209 kr

Moderniserad Intra workout med tillsatt koffein, grönt te och glutamin!

ELIT BCAA Energy 4:1:1 från Elit Nutrition är en uppdaterat version av numera klassiska Elit BCAA med sina fantastiska smaker och grymma innehåll. Formulan är densamma som originalet förutom att man i denna variant även tillsatt koffein och grönt te-extrakt.

Vad har dessa ingredienser i en BCAA att göra kan man fråga sig? Jo det är så att eftersom många dricker denna BCAA / Intra-workout under eller innan sitt träningspass. Detta är ett perfekt tillfälle för en mindre dos koffein för att höja vakenhet och fokus inför träningen. Grönt te inför träning bidrar också till en uppiggande effekt och verkar antioxidativt, något som är mycket bra i kombination med träning när syretransporten är på topp.

  • BCAA i en stabil 4:1:1 ratio!
  • Välsmakande, innovativa smaker!
  • Tillsatt koffein och grönt te för en komplett intra workout
  • 3,5g l-glutamin per portion
  • Tillsatta mineraler för elektrolytbalansen

Elit BCAA Energy innehåller hela 7,5g rena grenade aminosyror och är förutom tidigare omnämningar ytterligare berikad med l-glutamin och natrium, kalium samt magnesium. Mineralerna är viktiga för dig som tränar då de hjälper dig att bibehålla en god elektrolytbalans. L-glutaminet gynnar ett anti-katabolt stadie i musklerna vilket i sin tur gör din träning mer effektiv.

Rekommenderad dos: 1-2 portioner i valfri mängd vatten under träning samt vid behov fördelat under dagen.

Kvantitet: 400 g
Portionsstorlek: 13 g (1 skopa)
Portioner per förpackning: 31 portioner

Näringsvärde  per portion (ca 13g)
L-Leucin 5000mg
L-Glutamin 3000mg
L-Valin 1250mg
L-Isoleucin 1250mg
Koffein 100 mg
Grönt Te 100 mg
Electro Pro*  
Natrium 200mg
Kalium 100mg
Magnesium 50mg

*Ej adekvat mineralkälla

Ingredienser: L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin, koffein, grönt te extrakt, rödbetspulver, äppelsyra, inulin, natrium-bikarbonat, magnesium-citrat, kalium-klorid, aromer. Sötningsmedel: Aspartam, acesulfam-K, innehåller en källa till fenylalanin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499