Kategorier

ELIT Casein, 750g

Elit Nutrition

25%

Kaseinprotein av mycket hög kaliber
Låg halt av fett och kolhydrater!

Lagerstatus: Slut i lager

269 kr

Kaseinprotein för eliten, av eliten.

ELIT Casein från Elit Nutrition är ett proteinpulver av mycket hög kaliber. Ca 81% protein-innehåll med mycket låga halter av kolhydrater och fett gör denna produkt mycket värdefull när man behöver få i sig mycket protein och lite kalorier. En portion innehåller endast 122kcal!

Kasein-proteinet innehåller både Kalcium-caseinat och MCP (Micelärt-casein). Denna kombination är optimal för underhållet av dina muskler och ser till att du har ett stadigt, långsamt flöde av aminosyror. Intaget av Elit Casein från Elit Nutrition försätter kroppen i ett anti-katabolt läge och ser till att det alltid finns byggstenar till din muskeltillväxt.

  • 81% Proteinhalt!
  • Mycket låg halt av fett och kolhydrater!
  • Micellärt kasein och Kalcium-caseinat!
Näringsvärde per portion (33g)
Energi 122kcal
Protein 27g
Kolhydrater
varav sockerarter 
1,3g
0g 
Fett
varav mättat fett 
1g
0,4g 
Kostfiber 0g

Tillredning: 1 skopa blandas i vatten alternativt mjölk (3-4dl), 1 portion innan läggdags alternativt som mellanmål.

Ingredienser: Kalcium-caseinat, Micelärt-kasein (MPC), skummjölkspulver, solroslecitin, aromer. Färgämne: Avfettat kakaopulver (choklad) Sötningsmedel: Aspartam, Acesulfam-K. Innehåller en källa till fenylalanin. Allergiinformation: Innehåller mjölk. 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499