Kategorier

ELIT Liver Pro

Elit Nutrition

25%

Tillskott för dig som vill skydda din lever mot skador!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 149 kr

Tillskott för dig som bryr dig om din lever!

Liver Pro från Elit Nutrition innehåller ingredienser som verkar för att främja leverns funktioner, hjälpa leverns återhämtning samt motverka nedbrytande oxiderande effekter. Levern har över 500 olika funktioner i kroppen och är ett av våra viktigaste organ. Den är ansvarig bland annat för att rensa ut skadliga ämnen och att syntetisera proteiner. Detta är två effekter som har direkt inverkan på dig som aktiv människa och som är väldigt viktigt att de funkerar på bästa sätt. 

Elit Liver Pro består av 8 olika ingredienser från växtriket som på olika sätt skyddar, stödjer och hjälper levern. 

NAC (N-acetyl L-cystein) är den viktigaste beståndsdelen i glutation, som verkar antioxidativt i kroppen. Detta har i förlängningen positiva effekter som skyddar mot leverskador och minskar påfrestningarna. Maskrosextrakt är ett välanvänt tillskott som används för att samla och binda aktiva substanser som antioxiandter vilket gör att den är utmärkt i ett tillskott som avser skydda och stödja leverns funktioner. Grönt te, gurkmeja, l-teanin och cikoria rot är alla potenta antioxidanter som kommer till sin fulla rätt i detta tillskott. Avslutningsvis innehåller Liver Protect Mjölon extrakt samt opuntia kaktus som har antiinflammatoriska egenskaper och minskar riksten för skador av fria radikaler.

Kvantitet: 90 tabletter
Portionsstorlek: 2 tabletter
Portioner per förpackning: 45st

Dosering: 1 tablett i samband med måltid, 2 gånger dagligen. 1 på morgonen och 1 på kvällen. 

Innehåll per dos (2 tabletter)
NAC (n-acetyl-cystein) 95 mg
Maskros rot 25 mg
Grönt te extrakt 25 mg
Gurkmeja 25 mg
Cikoria rot 25 mg
L-teanin 25 mg
Mjölon extrakt 10 mg
Opuntia kaktus extrakt 10 mg

Övriga ingredienser: Tabletthjälpmedel: Mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, kiseldioxid.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499