Kategorier

ELIT Predator 300 gr

Elit Nutrition

25%

Skandinaviens första PWO med superämnet Dynamine™

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Kraftfull och nyskapande pre-workout med unik, patenterad ingrediens!

Predator PWO från Elit Nutrition är först ut i skandinavien med den omtalade och kraftfulla nyckelingrediensen Dynamine™. Detta ämne är en patenterad råvara från USA som bidrar med en kraftfull centralstimulerande effekt, ökad energi, positivt humör samt ökat fokus. Detta är möjligt genom att ämnet aktiverar specifika neurotransmittorer utan att förhöja hjärtfrekvens och blodtryck, som annars är vanligt hos stim-ämnen.

Dynamine kallas vanligtvis som methyl liberine och är en ren alkaloid som är naturligt förekommande. Dess officiella molekylformel är 2-methoxy-1,7,9 tetramethyluric acid. På grund av sin specifika molekylformel kan den lättare korsa membran för bättre absorption och leverans. Dynamine kan naturligt hittas i olika former av kaffebönor, te och Kuding extrakt.

Genom att snabbt och effektvit leverera energi, mental skärpa, förbättrad motivation och ett gott humör är Predator PWO med Dynamine™ ett perfekt tillskott för dig som vill få ut mer av dina träningspass. För dig som vill åt de positiva effekterna av stimulansmedel utan att bli drabbad av nackdelarna.

  • Kraftfull kombination av potenta ingredienser
  • Nyskapande formula
  • Fokus, prestationsförmåga och pump

Elit Nutrition Predator PWO innehåller utöver Dynamine™ även klassiska ingredienser som Beta-alaning för de välbekanta stickningarna och ökad mjölksyratålighet, koffein för ökad mental skärpa och känsla av pigghet och ett gäng andra ämnen som verkar i synergi med dessa för att uppnå bästa möjliga effekt.

Kvantitet: 300 mg
Portionsstorlek: 1 skopa, ca 10 g
Portioner per förpackning: ca 30 doseringar
Smaker: Passion: Härligt tropisk passionfrukt. Star Blast: Fruktkombo med något syrlig touch.

Doseringsanvisning: Blanda med ca 2-3 dl vatten i en shaker och skaka ordernligt. Intag 15-30 minuter före träningspass för en ökad fysisk och mental prestationsförmåga.

Innehåll per dos 1 skopa (10 g)
Beta-alanin 3000 mg
L-norvalin 1000 mg
Tyrosin 1000 mg
Taurin 1000 mg
L-teanin 400 mg
Koffein* 200 mg
Yerba Mate 100 mg
Niacin 100 mg
Dynamine™ 100 mg

Övriga ingredienser: Äppelsyra, aromer, färgämne (E163) sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K) Innehåller en källa till fenylalanin.
* Varning hög koffeinhalt, 200 mg per dos.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499