Kategorier

Erbjudande från Scitec!

Scitec

Protein och Pre-workout.
Shaker och T-shirt på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

716 kr 449 kr

Whey Protein Professional & Hot Blood 

Erbjudande från Scitec:


En perfekt start på det nya året!

Scitec Whey protein professional 0,9kg

Vassleproteinkoncentrat av mycket hög kvalitet och högt biologiskt värde. Smaken på detta protein är fantastisk och proteinet innehåller en hög halt av de anabola aminosyrorna. Laktoshalten är låg i denna produkt och laktosintoleranta tolererar i regel detta tillskott väl. Berikat med enzymer som förbättrar upptaget av aminosyror i blodet! Aspartamfri!

Näringsfakta: Portioner per burk: 30 - Portionsstorlek: 30 g (1 struken skopa)


Hot Blood 2.0 350g

En revolutionerande pre-workout som är utformad för att med en komplex formula stödja kroppen, framför allt under hård träning och belastning! 

Med ett kreatinkomplex av fem sorter på 4500mg per dos, levererar Hot Blood 2.0 långt över förväntningarna. Det är vetenskapligt bevisat att kretin i den här mängden och blandningen ökar din prestationsförmåga i explosiva och högintensiva träningspass, såsom intervallträning eller att lyfta skrot.

Flera av ingredienserna bidrar till en eller fler av följande effekter.

  • Ökad muskeltillväxt.
  • Bidrar till normal funktion av nervsystemet.
  • Minskar känslan av trötthet och utmattning.
  • Bidrar till en ökad energinivå.
  • Ökat upptag av protein och aminosyror. 

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499