Kategorier

Essential Amino Dessert, 250g

Self Omninutrition

EAA + Gelépudding = Sant!
För dig som vill att aminosyrorna skall vara dagens höjdpunkt!

Lagerstatus: Slut i lager

179 kr

Saknar du också en godbit du kan inta med gott samvete?

Gelépudding, bestående av aminosyror. Är det inte fantastiskt? 

Essential Amino Dessert från SELF Omninutrition innehåller de essentiella aminosyrorna, de viktiga ämnen som kroppen inte kan producera på egen hand, utan som måste tillföras via kosten. Aminosyror är väldigt viktiga för dig som går på diet eller vill bygga muskler. Under diet och hård träning blir kroppens behov av aminosyror mycket högre än vanligt, och det är därför som det är ett så pass vanligt och populärt tillskott. 

Nu behöver du dock inte dricka dina aminodrinkar längre, utan kan blanda dem till gelékonsistens. Ät dem sedan som efterrätt med gott samvete, eller intag som en välförtjänt belöning efter ett hårt träningspass. 

  • Löjligt goda smaker!
  • Helt fri från kolhydrater och fett.
  • Högkvalitativt EAA i lättupptaglig form.
  • Helt fri från socker och gluten!
  • Smyg med en sån här, så slipper du sitta och titta på när andra äter dessert medan du deffar!

Passar utmärkt för dig som lätt blir sugen på något gott, eller som känner för att få i dig extra aminosyror på ett lite roligare (och godare) sätt.

Dosering: Blanda en skopa med 2dl vatten, skaka i shaker i ca 20-30 sekunder. Häll i en skål eller i ett glas, ställ sedan in det i kylen i ca 30 minuter. Njut!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499