Kategorier

Essential Amino Mix 8+2, 500g

Self Omninutrition

Essentiella aminosyror i optimerad dosering för den aktiva individen!

Lagerstatus: Slut i lager

269 kr

Nytt recept. Bättre smak. Fett- och sockerfria essentiella aminosyror för kroppens livsnödvändiga byggstenar. Essential Amino Mix 8+2 från SELF passar alla aktiva personer och speciellt under perioder av viktminskning då man ligger lågt på kaloriintag. Bygg ren muskelmassa utan onödig vikt. Komposition av tio aminosyror i smidig, lättlöslig pulverform.

För personer som bantar eller hårdtränar under lågkaloridiet är essentiella aminosyror ett värdefullt tillskott för att minska nedbrytningen av muskelmassa. Vår kost ska inte endast vara proteinrik utan de ska även innehålla essentiella aminosyror för att effektivt kunna bygga muskelmassa.

  • Snabbare återhämtning
  • Muskeluppbyggande
  • Viktig för immunförsvaret
  • Energigivande

Det anses att proteinbehovets täckts med tillförsel av 0,8g protein/kg/dag. Detta skulle motsvara runt 6 gr essentiella aminosyror för en vuxen person på 70kg. För en fysiskt aktiv person är proteinbehovet det dubbla.

Self FORMULA 8+2 är en aminosyrakombination anpassad för den moderna och aktiva personens livsstil. Essentiella aminosyror med tillsatt tyrosin och histidin. Detta gör att kravet för en kost med stor andel högvärdigt protein lättas. Detta är speciellt viktigt för aktiva personer samt de som minskat sitt intag av animaliskt kost, vilket är vanligt vid diet eller deff.

Eseential Amino Mix 8+2 innehåller essentiella aminosyror, som ett proteinsubstitut - har 99% NNU, Net Nitrogen Utilization (nettoupptag). Vanliga proteiner som kommer via den dagliga kosten har ett nettoupptag på 16-48% där ägg står för den högsta siffran.

Storlek: 500 gram
Smak: Lemon/Lime, Pineapple


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499