Kategorier

Essential Amino Mix 8+2

Self Omninutrition

Tio aminosyror EAA som ökar muskeluppbyggnad.
KAMPANJPRIS 50%

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 149 kr

Essential Amino Mix 8+2 500 gr.
Essentiella aminosyror i hög dosering.

KAMPANJPRIS
NU 1/2 PRISET

Fett- och sockerfria essentiella aminosyror för kroppens livsnödvändiga byggstenar. Passar alla aktiva personer och speciellt under perioder av viktminskning då man ligger lågt på kaloriintag. Komposition av tio aminosyror. Finns som smaksatt pulverlösning.

Essential amino sale

För personer som bantar eller hårdtränar under lågkaloridiet är essentiella aminosyror ett värdefullt tillskott för att minska nedbrytningen av muskelmassa. Vår kost ska inte endast vara proteinrik utan de ska även innehålla essentiella aminosyror.

  • Snabbare återhämtning
  • Viktig för immunförsvaret
  • Energigivande

Det anses att proteinbehovets täckts med tillförsel av 0,8g protein/kg/dag. Detta skulle motsvara runt 6 gr essentiella aminosyror för en vuxen person på 70kg. För en fysiskt aktiv person är proteinbehovet det dubbla.

Self FORMULA 8+2 är en aminosyrakombination anpassad den moderna aktiva personens livsstil, livsnödvändiga aminosyror med tillsatt tyrosin och histin. Vilket möjliggör kravet för en kost med stor andel högvärdigt protein lättas, speciellt viktigt för aktiva personer samt de som minskat sitt intag av animaliskt kost.

Eseential Amino Mix 8+2 innehåller essentiella aminosyror, som ett proteinsubstitut - har 99% NNU, Net Nitrogen Utilization (nettoupptag). Vanliga proteiner som kommer via den dagliga kosten har ett nettoupptag på 16-48% där ägg står för den högsta siffran.

Storlek: 500 gram
Smak: Orange Breezer, Wild Berry


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499