Kategorier

Kinesiotejp Röd

Fitnessbutiken

Professionell kinesiotejp för rehabilitering och förebyggande!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

Kinesiologitejp för rehabilitering, hållning, stöd och och lindrande av besvär!

Tejpen som används av såväl elitidrottare under OS och VM som av vardagsmotionärer och är älskad av många har många namn; Kinesiotejp, Kinesiologitejp, Kinesiology Tape, Fitness tape m.m. Den färgglada rackaren har massor av positiva effekter som underlättar vardagen för många, och som används av naprapater, fysioterapeuper dagligen för att lätta på patienternas besvär.

Vanliga behandlingsområden för Kinesiotejp är bland andra förbättring av hållning, lindrande av ryggsmärtor, löparknä, hälsporre, muskelbristningar, hopparknä och många fler. Många hävdar även att kinesiologitejp snabbar på kroppens läkningsförmåga och kan således användas på skadade områden för att snabba på läkningsprocessen.

Kinesiology Tape lyfter huden mikroskopiskt vilket gör att den lindrar smärta och underlättar lymfdränage.

Applicering
Vi rekommenderar att tejpa 10-30 minuter före aktivitet så att kinesio tejpen sätter sig ordentligt. Se till att ändarna är rundade för att undvika kanter som kommer åt. Se även till att en sträcka ut ändarna när du fäster dem mot huden. Nudda inte klistersidan! Stryk på tejpen ordentligt efter applicering så den fäster bättre eftersom klistret fäster bättre genom friktion. Oljor ,krämer och liniment kan påverka klistret så den fäster sämre. Applicera på torr hud.

Längd: 5 m
Bredd: 5 cm

Elastisk kinesiotejp som används av professionella terapeuter och sjukgymnaster.

  • Innehåller ingen Latex
  • Upp till 5 dagars bärtid
  • Allergivänligt klister
Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499