Kategorier

Fired-up 2.0 SALE

Medlab Sports

Laddad för en Pre-workout utöver det vanliga?!
Högkoncentrerad, prestationshöjande PWO!

Lagerstatus: Slut i lager

498 kr 299 kr

Specialdeal! 
Just nu, stilren Medlab Sports T-shirt på köpet! 

Högkoncentrerad, kraftull preworkout!

Fired-Up 2.0 från Medlab Sports är uppföljaren till den enorma succen Fired-up. Dess formula är nu uppdaterad för ännu mer effekt, godare smak och högre koncentration av aktiva ingredienser. Baserat på den absolut senaste forskningen är ingredienserna handplockade med omsorg och doserade för maximal effekt. I och med detta kan Medlab Sports leverera en PWO som är säker, effektiv, välsmakande och fri från oönskade bieffekter!

En av de saker som skiljer Fired-Up 2.0 från mängden av pre-workouts är det breda spektrat av vitaminer och mineraler bland ingredienserna som tillsammans verkar för bättre upptag och frisättning av insulin. De tre kreatinformerna som förekommer i Fired up 2.0 verkar effektivt för att förbättra din explosiva prestationsförmåga samt uthållighet.

Den självklara kombinationen av arginin och citrulllin förekommer också i denna monsterPWO och ger dig en oslagbar känsla av pump och intramuskulärt tryck. 

  • Högdoserad preworkout med kraftfulla ingredienser!
  • Helt fri från socker och aspartam!
  • 3 goda smaker!
  • Pump, energi och fokus i maximal synergi

Innehåll: 250g - 45 portioner
Dosering: Intag 1 skopa ca 30 minuter före träning.

Ingredienser: Surhetsreglerare: Citronsyra, Äppelsyra, Aromer, Sötningsmedel:Acelsulfam K, Sukralos, Stevia extrakt, Färgämne: Naturlgt färgämne i Tropical och Strawberry, Blue Raspberry innehåller E133
Övriga ingredienser: Mikroniserat Kreatinmonohydrat, Kreatin HCI, Kreatinol O Fosfat, L-Glycin, L-Citrulin, Arginin Alfa Ketoglutarat, Beta Alanin, Äppel och druvpolyfenoler, Vattenfri koffein, Capsicum (spanskpeppar)extrakt.

Innehåll per portion (5,55g) RDI%
Vitamin B6 3,2mg 200%
Vitamin B3 40mg 200%
Vitamin C 150mg 200%
Vitamin B12 4mcg 200%
Magnesium 360mg 100%
FireUP varumärkesskyddad blandning 4200mg

-

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499