Kategorier

Firelove Tights

Gavelo

40%

Heta träningstights för dig som brinner för din träning!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 359 kr

Het design för dig som brinner för träningen!

FireLove Tights från Gavelo har i grunden ett snyggt hexagonmönster som smälter samman med de rosa flammorna. Sömmar och detaljer är strategiskt utsatta för att framhäva dina mest smickrande sidor. Nyanserna ljusnar mot vaderna och avslutas helt i vitt nedåt vaderna. Flammorna som formar och framhäver dina ben är i en snygg rosa färg kombinerat med en läcker ljusblå.

Gavelo FireLove Träningstights har givetvis bevarat det populära och bekväma materialet som också är ekologiskt. Passformen är tight med en lätt kompression på 12-15mm/hg och givetvis 360° stretch!

Tightsen har Gavelo skrivet på framsidan av den breda linningen som garanterar en skön och snygg passform!

Firelove Tights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning för ökad komfort och för att hålla träningstightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Superhet design!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt, miljövänligt material som ej blir genomskinligt!
  • Gavelo print fram på linningen!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger tightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo träningstights och skivstänger, kardborre samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499