Kategorier

Fit'N'Fast 120 caps

Self Omninutrition

Maximera din kaloriförbränning!
Fit´N´Fast är fettförbrännaren för dig som vill fortsätta träna hårt under din diet.

Lagerstatus: Slut i lager

269 kr

Maximera din kaloriförbränning med de välbeprövade och säkra ämnena i Fit´n´Fast. Kroppen spenderar stora mängder kalorier för att hålla din kroppstemperatur på 37 grader, varje grads ökning av kroppstemperaturen ger en ökad kaloriförbrukning på omkring 15%. Fit´N´Fast innehåller ämnen som ökar din kropps värmeproduktion, du kan till och med mäta denna ökning med en febertermometer. Det positiva med att öka kaloriförbränningen på detta sätt är att det fungerar dygnet runt och tas nästan uteslutande från fett. Vanliga fatburners på marknaden fungerar ofta genom att vara uppiggande vilket gör att du rör dig mer m.m. denna effekt är ofta kortvarig.

Fit´N´Fast innehåller också Kolin som i kroppen omvandlas till acetyl-Kolin som är viktigt för nervsystemets funktion. Tillsammans med koffein ökar det muskelstyrkan och prestationsförmågan. Fit´N´Fast är fettförbrännaren för dig som vill fortsätta träna hårt under din diet.

2 kapslar dagligen. Använd inte om du är gravid eller ammar.

Ingredienser: Hallonketon (Rubus idaeus I. folium), Grönt te extrakt, Koffeinmalat, Kolinbitartrat varav Kolin, Chilliextrakt, Jod, Innehåller Koffein, Klumpförebyggandemedel (E460, E551), kapsel (gelatin, färgämne: E120, E172, E171, E131.

Storlek: 120 kapslar


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499