Kategorier

Fit'n'fast SUPERSALE

Self Omninutrition

Synerlin på köpet
Maximal fettförbränning!

Lagerstatus: Slut i lager

538 kr 269 kr

Self - maximal förbränning!
Köp Self Fit'n'fast, få Synerlin på köpet! Värde 269:-

Self Fit'n'fast 120 caps

Bestående av beprövade och säkra ämnen för att maximera din säkerhet och kaloriförbränning. Det är bevisat att kroppen bränner många kalorier på att hålla din kroppstempratur på 37 grader. Varje grads ökning gör att kroppen förbränner ca 15% mer. 

Detta är anledningen till att fettförbrännare som Fit'n'fast är populära och framgångsrika. Innehållandes ämnen som ökar din kropps värmeproduktion ser den till att din kropp får jobba hårt och bränna mycket kalorier för att lyckas hålla en jämn tempratur. Denna metod är smidig eftersom den fungerar dygnet runt och kalorierna tas nästan uteslutande från överskottsfett. 

Många andra fatburners verkar uppiggande för att du skall kunna träna längre och hårdare och på så sätt bränna mer, denna hjälper dig att bränna dygnet runt!
Fettförbrännaren för dig som vill träna hårt under diet!

Self Synerlin 120 tabs

En av de absolut populäraste fettförbrännarna för tillfället, och inte alls oförtjänt av detta! Synerlin hjälper till att hålla dig pigg under din diet, och dämpar din aptit för att göra livet lite lättar för dig. Rhodonderon, koffein och grönt te är de aktiva ingredienserna i Synerlin och de arbetar tillsammans för att öka din naturliga fettförbränning och ge dig bästa förutsättningar för att nå dina mål!