Kategorier

Fitnessbutiken Metalshaker

Fitnessbutiken

Exklusiv och lyxig MetalShake med extra allt!

Lagerstatus: Slut i lager

259 kr 239 kr

Exklusiv, lyxig  och multifunktionell Metallshaker i gedigen design!

Vi lyssnade till kunderna och satte vår logotyp på de två snyggaste färgerna av från Metalshake!

Fitnessbutiken MetalShaker är en svensk uppfinning avsedd att göra ditt aktiva liv lite enklare, lite snyggare och lite miljövänligare. MetalShake består av rostfritt stål samt PP-fiber som är 100% återvinningsbart vilket resulterar i minsta möjliga påverkan på både dig och miljön. En gedigen stålshaker som garanterat fyller sin funktion med bravur och gör ditt aktiva liv smidigare.

  • Tillverkad av rostfritt stål och återvinningsbar PP-Fiber
  • Flera snygga designs för en look som passar dig
  • Inkluderad ispuck som håller innehållet fräscht
  • 2st smarta extrabehållare som enkelt fästes under shakern
  • Hållbar design som håller tätt
  • Smaker och dofter fäster inte i materialet

Metallshakern består i huvudsak av fyra delar som arbetats till perfektion: Locket, huvudbehållaren, ispucken och det rostfria nätet.

Det läckagefria locket har en unik utformning som ser till att hålla shakern ordentligt tät med hjälp av en djup twist-lock-design. Snap-on korken håller givetvis också tätt, även under tunga, skakande rörelser. 

Nätet är rostfritt och är försett med en ny hålstorlek som utklassar andra alternativ på marknaden genom att förse dig med klumpfria, jämna shakes på endast några sekunders skakande.

Huvudbehållaren av rostfritt stål rymmer upp till 550 ml. MetalShaker logotyp är ingraverad och stämplad ton-i-ton på ett stilfullt sätt för att inte sticka ut för mycket.

Ispucken som är tillverkad i PP-fiber passar i tillbehörsfacken används för att hålla shakern och dess innehåll svalt i 4-6 timmar. Förvara den i frysen och lägg den i det mellersta förvaringsfacket när du ska ha med dig vätska till träning eller utflykt för en fräschare proteindrink eller godare mellanmål.

Utöver dessa grundegenskaper är svenska MetalShake även försett med två extrafack som du enkelt kan skruva till under shakern om du behöver extra förvaringsutrymme. Dessa ger dig mängder av möjligheter för att optimera ditt aktiva liv. 

  • Lägg ispucken i det översta facket för att hålla din shake sval och fräsch!
  • Förvara pulver, piller eller andra kosttillskott!
  • Använd som förvaring för dina nycklar, smycken, pengar eller andra småsaker!

Extrabehållarna till MetalShake tas enkelt av eller på med hjälp av några få vridningar, men sitter stabilt på plats. MetalShakern funkar givetvis utmärkt utan dessa, om du önskar en mindre, smidigare shaker. Grunden i flaskan är gjord av 304 rostfritt stål (18-8) som står emot all vanlig rost. Detta material stöter bort smak/doft, för en långvarig hållbarhet.

Alla delar är möjliga att diska i diskmaskin, men vi rekommenderar handdisk, då den höga temperaturen i moderna diskmaskiner kan riva av färg från shakern om man har otur, detta går ej att reklamera. Det rekommenderas inte att lagra vätskor i flaskan när du har den i väskan.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499