Kategorier

Joint Cartilage 120 caps

Self Omninutrition

Bevara dina leders normala funktion.

Lagerstatus: I lager

269 kr

Joint Cartilage (tidigare Flex 'n Joint) från Self Omninutrition innehåller ämnen som bidrar till att bevara dina leders normala funktion. Känn dig flexibel och rörlig med aktiva ingredienser som molybden och C-vitamin. Dessa ämnen bidrar till normal kollagenbildning samt underhåll av leder.

  • Förbättra rörlighet och flexibilitet 
  • Förhindrar muskelinflammation
  • Underlättar återuppbyggnaden av brosk

Unikt recept vars näringsrika innehåll gynnar din rörlighet och stabilitet. Produkten är speciellt framtagen för dig som tränar och passar alla som vill ta hand om ledernas hälsa och rörlighet. FLEX 'N' JOINT innehåller ingredienser som bidrar till att förbättra rörligheten och flexibiliteten i lederna, och har en antiinflammatorisk och smärtstillande verkan. Även lämplig för idrottare som genomgår intensiva träningspass för att lindra smärta och förhindra muskelinflammation efter träningen.

Kvantitet: 120 kapslar
Portionsstorlek: 3 kapslar
Doseringar per förpackning: 30

Ingredienser innehåll per: 3 kapslar
MSM (Methylsulfonymethan) 1200 mg
VItamin C (askorbinsyra) 240 mg (300%)
Avocado extract 20:1 (Persea americana mill.fructus) 195 mg
TYPE-II Collagen extract* 195 mg
Kondroitinsulfat 195 mg
Boswellia serrata extract (resina, gummi) 195 mg

Övriga ingredienser: stabiliseringsmedel (E460, E470b, E422), gelatine capsule (bovine), färg (E171, E172). *(fjäderfä)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499