Kategorier

Flex Slim Shorts

Dcore

En moderniserad klassiker! Flexibla shorts för all träning!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Utvecklade efter storsäljaren X-Fit Shorts!

Flex Slim Shorts från Dcore är en moderniserad variant av storfavoriten performance x-fit shorts. Denna gång är materialet mjukare, lättare och skönare samtidigt som passformen är smalare, modernare och bekvämare! Utöver dessa små ändringar är dessa shorts även försedda med ett mesh-lager på insidan som tillför extra komfort och stöter bort fukt från kroppen. 

  • Polygienebehandlade för ökad livslängd och fräschare träning!
  • Full stretch och högfunktionellt material!
  • 2 sidofickor!
  • Flatlock-sömmar för minskad skav och irritation.

Dcore Flex Slim Shorts är mångsidiga träningsshorts som passar lika bra till crossfit som på gymmet eller i löpspåret. De håller sig fräscha längre tack vare polygiene-behandlingen, vilket gör att du behöver tvätta dem mindre. Bra för dig, bra för miljön! Det flexibla materialet ger dig mycket god rörlighet, så träna hårt och gör det med stil!

Material: 92% nylon, 8% spandex, 180gsm
Modellen är 179cm lång, väger 80kg och använder storlek M. 


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499