Kategorier

Fruit Spread, 340 g

Walden Farms

Kalorifri fruktsylt att ha till smörgåsen eller i maten! Minska ditt intag med upp till 330 kalorier på en dag med Walden Farms produkter!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr

Härlig marmelad och sylt gjord på frukt på Walden Farms vis. Fruit Spread innehåller inga kalorier, fetter och heller inget socker. Perfekt till smörgåsen, smoothien eller till vadhelst du vill ha det till. Gjord helt på naturliga fruktextrakt och smaker.

Smak:
Raspberry 

Det är på grund av högkoncentrerade armoer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Innehåll Per servering
Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Natrium 0 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499