Kategorier

F#cked Up Pump SALE

Swedish Supplements

Swedish Supplements Tee på köpet!
Tillfälligt erbjudande, passa på!

Lagerstatus: Slut i lager

578 kr 379 kr

Swedish Supplements T-shirt på köpet 
när du köper F#cked Up Pump i valfri smak!

Swedish Supplements F#cked Up Pump

Den "vanliga" Fucked Up blev ju succé, så varför inte göra en liknande, men där man fokuserar på extra mycket på pump? Swedish Supplements levererar som vanligt utöver förväntningarna med innovativa och kreativa tillskott till marknaden.

I denna pre-workout har beta-alaninet tagits bort. Beta-alanin är allmänt känt som "det som får det att sticka i huden". För dig som avskyr den känslan, är denna produkt perfekt, då den är mycket kraftfull och potent.

Välbalanserade mängder av samverkande substanser gör att känslan av denna pwo är väldigt behaglig, men kraftig. En känsla av pump, uthållighet, energi och fokus gör att du orkar och vill träna hårt, mycket hårt! Det som särskiljer denna produkt från mängden är förutom den enorma effekten den unika sammansättningen av ingredienser som kompletterar varandra på ett mycket smart och innovativt sätt.

Det som skiljer denna från Halo Edition är förutom avsaknaden av beta-alanin, ett komplex som förstärker din pump utöver det vanliga.
För den oslagbara pumpen står kreatin-nitrat i kombination med agmatinsulfat, AAKG och L-norvalin. Dessa ämnen arbetar i synergi med varandra och främjar en kraftig och ihållande pump. Ökar halten av Kväveoxider(NO) i kroppen dramatiskt!

Levereras i förpackning om 231g och innehåller ca 42 portioner.
Dosering: 0,5-1 skopa (5,5-11 g) blandas med 3 dl vatten. Intag 30 min innan fysisk aktivitet. Börja med en lägre dos för att avgöra din toleransnivå höj därefter successivt tills önskad effekt uppnås. Överskrid dock ej rekommenderad maxdosering om 1 skopa (11 g) per 24-timmarsperiod.

Ingredienser: Kreatin Nitrat, Arginin AKG, Trikreatin malat, Arginin AKG, koffein, Indisk lotusblomma (Nelumbo Nucifera Gaertn radix, semen), Blodamarant (Amaranthus cruentus L. fructus, semen), Norvalin, Shizandrol A Shizandra chinensis fructus) , Agmatin, Druvkärneextrakt (Grape seed 95%), Svartpeppae (Piperin)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499