G-Bomb 25pack

Scitec

L-Glutamin i sin fria form är ett kosttillskott som hängt med under flera årtionden.

Lagerstatus: I lager

299 kr

G-Bomb 25 pack

L-Glutamin i sin fria form är ett kosttillskott som hängt med under flera årtionden.

L-glutamin är en icke essentiell aminosyra och utgör amidformen av glutaminsyra. Glutamin är inte detsamma som glutaminsyra, glutamat eller MSG. Glutamin är en av 20 aminosyror som tillsammans bygger upp protein. I protein finns det i formen glutaminsyra som efter intag delvis omvandlas till glutamin. Glutamin är icke-essentiell, vilket betyder att kroppen tillverkar en liten mängd själv. Glutamin finns som den vanligaste aminosyran i våra muskler och förbrukas snabbare vid hård träning. Glutamin står för över 35% av det kväve som transporteras till musklerna.

G-BOMB baserad på Scitecs multi-vektor glutaminmatrix som har fyra typer av glutamin!

Innehåller: 25 st portionspåsar á 14 g

Doseringsförslag: Blanda 1 portion med 3-4 dl vatten. Drick 1 portion 30 minuter före träning och ytterliggare 1 portion efter träning. G-bomb kan med fördel intas under andra tidpunkter på dygnet, t.ex. före sänggående.

Allergi info: Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, soja och ägg proteiner, och jordnötter!

Information: Detta är ett kosttillskott för idrottare, kan ej ersätta en varierad kost. Endast för friska individer över 18 år.

Varning: Överskrid ej rekommenderad dosering. Håll utom räckhåll för barn. Använd ej under graviditet eller amning.

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.