Kategorier

Gainer Explosion 2kg

Dalblads

Extra energi och ökad muskelstyrka.

Lagerstatus: Slut i lager

455 kr 349 kr

Gainer Explosion 2kg

Återhämtningsprodukt efter träning för dig som vill få extra energi och ökad muskelstyrka.

Gainer Explosion är vår uppskattade allroundgainer speciellt framtagen för maximalåterhämtning efter träningpass. Oavsett om du tränar styrketräning eller högintensiva uthållighetsidrotter behöver du fylla på med kolhydrater och protein för att musklerna ska återhämta sig och den katabola fasen ska avbrytas. 
 
Gainer Explosion är fulladdad med allt vad din kropp behöver för att maximera återhämning och muskeluppbyggnad. Proteinkällan i Gainer Explosion är vassleprotein av högsta kvalitet som absorberas snabbt och når dina muskler omedelbart. Kolhydraterna i Gainer Explosion kommer i första hand från komplexa kolhydrater med låg så kallad osmolaritet. Låg osmolaritet innebär att kolhydraterna binder lite vätska i tarmen. Detta borgar för ett snabbt upptag och inlagring i musklerna. Dessutom minskar en låg osmolaritet risken för magproblem.
 
Gainers Explosion innehåller också kristallin fruktos som specifikt återuppladdar glykogendepåerna i levern. Detta gör att Gainer Explosion också är lämpad för långdistansidrottare som cyklister, löpare, simmare och skidåkare.

Tränar du hårt är dina leder särskilt utsatta för slitage. Slitage på ledbrosk kan leda till att du inte kan träna lika effektivt. För att motverka detta innehåller Gainer Explosion Celadrin® som har visat sig kunna förebygga och motverka smärta vid ledförslitningar.
 
Ett bra återhämtningsspulver är basen i ett kosttillskottsprogram för den som vill få en optimal återhämtning och få extra energi under en period av hård träning. Produkten kan användas året om efter varje träningspass och ger den näring man behöver för att bygga upp maximal muskelmassa och stimulera återhämtningen efter varje träningspass. Glykogeninlagringen i muskler påverkas också positivt. 
 
Gainer explosion består av 30,6% protein och 60,6% kolhydrater i form av maltodextrin och fruktos (3%). För att få en maximal effekt bör man alltid kombinera ett intag av proteiner och kolhydrater. Proteinintaget ger en höjning av insulinnivåerna och mängden tillväxthormon. 
 
Har man svårt med återhämtningen och om förbrännningen är hög bör man äta mer kolhydrater och mindre proteiner och tvärtom om man vill behålla muskelmassan. Gainer explosion bör användas som ett kostkompliment för bästa resultat. 
 
Om ditt mål är att bygga så mycket styrka och muskelmassa som möjligt, samt påskynda återhämtningen efter passen, är detta proteintillskott värdefullt. 
 
Gainer explosion är även tillsatt med ämnet Celadrin®, ett fett ifrån tallbarr. Celadrin® är en sammansättning av stabila fettsyror vilka sammansatts för att uppnå maximal effekt vad gäller ledrörlighet och återhämtning. 
 
Vi rekommenderar: 66 g (ca 1 dl) pulver till 1,5 dl vätska efter fysisk aktivitet. Bör drickas inom 1,5 tim efter träning eftersom glykogeninlagringen då är som störst. 
 
Ingrediensförteckning: Maltodextrin, ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat (sojalecitin 0,5%), skummjölkspulver, ION Exhanged vassleprotein isolat, *fettreducerad kakao, ren kristalliserad fruktos, Celadrin®, naturliga smak- och färgämnen.
*Finns i Choklad och Bananchoklad
 
Näringsvärde per 100 gram och Servering (66 g):
                                  100 g               66 g
Energi                    1568 kJ        1035 kJ
                                  392 kcal       259 kcal
Protein                        31 g              20 g
Kolhydrater                61 g              40 g
Varav sockerarter        9 g                6 g
Fett                                 3 g                2 g
Varav mättat fett           2 g                1 g
Kostfiber                  0,68 g          0,45 g
Natrium                    0,14 g          0,09 g
Laktos  5 g/100g 

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499