Kategorier

Gainers Gold 75g

Vitargo

Återhämtningsdryck
4 sorters protein + vitargo

Lagerstatus: Slut i lager

35 kr

Gainers Gold 75g

Smidiga prover i portionspåsar!

En komplett återhämtningsdryck för muskelreparation och återhämtning.

Drick den direkt efter träning och eller som mellanmål. 5 dl mjölk med ett paket är ett perfekt mellanmål. Motverkar överträning och infektioner.

Här vågar vi påstå att vi har ett pulver man kan kalla DYNAMITE ! Kombinationen proteiner och Vitargokolhydraten är något man bara måste ha under tuffa träningsperioder för att förhindra överträning och se till att man underhåller sin muskelmassa.. prova! Vitargo Gainers GOLD´s proteinblandning med 4 sorters proteiner är en komplett återhämtningsdryck med både snabba och långsamma proteiner. Denna kombination hjälper till att motverka infektioner och överträning, du kommer att märka skillnaden! Och den är skakbar i flaska/shaker utan att skumma! 

Smak: Jordgubb

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499