Kategorier

Gateway , 360g

Aldrig Vila

Kraftfull preworkout som bidrar med energi, fokus och mycket goda smaker.

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Tredje gången gillt?

Gateway är den tredje Pre-workout formulan som givits ut av kvalitetsmärket Aldrig Vila. Deras tidigare PWO Breach och Breach 2.0 var bägge två stora succéer och förväntningarna är höga på Gateway. 

Helt i linje med sitt förflutna när det kommer till Aldrig Vila så är smakerna på en helt annan nivå än andra märken. Både Cherry och Citrus smakar riktigt gott. 

Som prestationshöjande tillskott gör Gateway ett fenomenalt jobb, och bidrar med både energi, fokus, minskad utmattning och bättre mjölksyretröskel. Välbekanta ingredienser som kreatin, koffein, agmatin, betain och beta-alanin gör sig påminda om varför de är så pass effektiva som de är, och i en perfekt avvägning ger de väldigt god effekt. 

Även andra ämnen är involverade i helheten som är Gateway. Aldrig Vila nöjer ju sig inte med en bra PWO, den måste vara suverän. Utöver ovan nämnda ingredienser finns även tillsatt vitaminer och mineraler som minskar trötthet och främjar muskeltillväxt, extrakt från örter och svartpepparextrakt

Portioner per behållare: 30 st
Dosering:  Blanda 1 skopa (12g) med ca: 3dl vatten och skaka i en shaker. Intag 20-40 minuter före träning.

Innehåll per dos:
Beta-alanin 3000 mg
Trikreatinmalat 2000 mg
Betain 1250 mg
L-tyrosin 750 mg
Agmatinsulfat 500 mg
L-karnitin-l-tartrat 500 mg
Teextrakt 500 mg
Acetyl-l-karnitin 250 mg
Koffein 200 mg
Magnesium 125 mg 33 %*
Niacin NE 10 mg 63 %*
Svartpepparextrakt 3 mg
Vitamin B6 1,6 mg 114 %*
Biotin 450 µg 900 %*
Vitamin B12 2 µg 80 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.

Ingredienser: Tri-kreatinmalat, beta-alanin, citrullin-malat, Betaine (Tri-metylglycin, från sockerbeta) Äppelsyra, Aminosyra (L-Tyrosin), Mineral (Magnesium-bis-glycinat) Karnitin-tartrat, Klumpförebyggande medel: Tri-kalciumfosfat, Té extrakt, Agmatin-sulfat, Acetyl-L-Karnitin, Koffein, vitaminer (nikotinsyra, Pyrodoxin hcl, D-biotin, cyanocobalamin) Aromer, Alprosextrakt, Svartpepparextrakt (Piper nigrum fructus) sötningsmedel: Aspartam*, acesulfam-K. Färgämne: Riboflavin, rödbetspulver *Innehåller en källa till fenylalanin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499