Kategorier

Gateway Pure, 320g

Aldrig Vila

Pre-Workout speciellt framtagen för extrem mentalt fokus.

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 279 kr

En Pre-Workout speciellt framtagen för att skärpa mentalt fokus.

Gateway Pure från det svenska varumärket Aldrig Vila är en av de allra bästa och innovativa PreWorkout produkterna på marknaden. Aldrig Vila introducerar med detta PWO en helt ny ingrediens, Performelon. Performelon är ett ämne baserad på vattenmelonjuice som motverkar träningsvärk och påskyndar din återhämtning. Förutom detta så har Gateway Pure en riktigt bra smak samt rejält med koffein som piggar upp och ger dig den där extra kicken som kan behövas på ett hårt träningspass!

  • Ökar din prestationsförmåga.
  • Bra smak!
  • Innehåller Performelon.
  • Motverkar träningsvärk.
  • Påskyndar återhämtning

Gateway Pure innehåller t.ex Beta-Alanin som effektivt motverkar muskeltrötthet och mjölksyran. L-tyrosin för ökad mentalt fokus, vilket är det Gateway Pure Pre Workout är framtagen för. Koffein som piggar upp ordentligt och bidrar till ökad prestation och uthållighet.

Dosering:
Väger man under 60kg så rekommenderas 1 skopa, över 60kg så rekommenderas 2 skopor. Blandas i 3dl vatten.

Innehåll per dos (2 skopor ca 20g):
Arginin-alfa-ketoglutarat 2200mg
L-Arginin Hcl 3000mg
Beta-Alanin 3200mg
Koffein (från guarana) 300mg
PerforMELON 5000mg
Kalium klorid 325mg
Taurin 1000mg
Nitro-beet (rödbetsjuice pulver) 1000mg
L-Tyrosin 2100mg
Tri-Kalciumfosfat 525mg
Energivärde per 100g:
Energi 240 kcal
Fett 0g
Kolhydrater
Varav sockerarter
5g
1g
Protein 55g
Fiber 0g
Salt 0,1g

Ingredienser: Performelon (vattenmelon pulver), beta-Alanin, L-Arginin hydroklorid, L-arginin-akg, L-tyrosin, rödbetsjuicepulver, taurin, guaranaextrakt, surhetsreglerande medel (äppelsyra), Trikalciumfosfat, kaliumklorid, aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499