Kategorier

GaveLove Tights

Gavelo

40%

Träningstights med fokus på kärlek.
Det är kärlek allt handlar om!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 359 kr

Trendiga träningstights med kärleksfull design!

GaveLove Tights från Gavelo är en hyllning till kärleken, och ett givet val för dig som älskar att träna. Älska din kropp, kärleken är den bästa motivationen!
"Show your body some love. Love will get you there. Love all. Love, from the inside and out. Magic is what it's all about. Wear your love."

Gavelo GaveLove Tights har en graciöst mönstrad design med regnbågens alla färger. Den helt unika framtoningen från dessa träningstights är underbart snygg och sprider glädje till varje träningspass.

GaveLove Tights är en given klassiker med odödlig design. Självklart har Gavelo bevarat det populära och bekväma materialet som också är ekologiskt. Passformen är tight med en lätt kompression på 12-15mm/hg och givetvis 360° stretch!

Tightsen har GaveLove skrivet på framsidan av den breda linningen som garanterar en skön och snygg passform!

GaveLove träningstights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning för ökad komfort och för att hålla tightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Vacker, detaljrik design.
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt, miljövänligt material som ej blir genomskinligt!
  • Gavelove print fram på linningen!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger tightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo träningstights och skivstänger, kardborre samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499