Kategorier

Gavelo Giraffe Capri Tights

Gavelo

Underbart läckra korta träningstights med unikt giraffmönster!

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 299 kr

Kompressionstights i skön capri-modell!

Aim high, reach for the sky. 
Beyond your wildest dreams. 
Every giraffe has its unique spots, make yourself unique. 

Giraffe Capri Tights från Gavelo har ett unikt mönster som efterliknar de ståtliga girafferna. En modern och smickrande design som framhäver dina bästa former. På baksidan av linningen finner du ett V, för Victory. Bär dessa tights till seger! Framsidan av linningen är prydd av en stilren Gavelo-logotyp.

Gavelo Giraffe Capri Träningstights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning för ökad komfort och för att hålla tightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!
  • Lätt kompression med 12-15 mmHg

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger Giraffe Capri Tights sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo Tights och skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499