Kategorier

Go Hard 60 caps

Swedish Supplements

Kraftfull fettförbrännare för dig som vill nå dina mål!

Lagerstatus: Slut i lager

329 kr

Swedish Supplements Go Hard 60 caps

Äntligen en fettförbrännare du kan lita på! Skräddarsydd med banbrytande teknologi för att noggrant välja ut de perfekta ingredienserna för ett komplex som kan hjälpa dig att få kroppen du drömmer om. Denna nya formula använder sig av flera intensiva ämnen för att optimera din viktnedgång och fettförbränning på flera sätt samtidigt.

Kombinationen av grönt te-extrakt, som är en allmänt känd fettförbrännare och extrakt från gröna kaffebönor är väldigt smart, då de kompletterar varandra. Grönt kaffe-extrakt sänker nivåerna av blodsocker i kroppen och ser därmed till att mindre energi lagras som överskottsfett, vilket är en direkt faktor till viktnedgång.

Nelumbo Nucifera, ett extrakt från lotusblomma och Amaranthus Cruentus främsta dokumenterade effekt handlar om intensiv ökning av energi och fokus. Något som är avgörande under diet.

Go Hard kommer också komplett med en Termogen effekt, tack vare ingredienserna cayennepeppar- och svartpepparextrakt. Mattheten som lägger sig över en under diet är svår att komma undan, men med hjälp av fokus från ovan nämna ingredienser, och balanserade doser av ämnen som rosenrot, grönt te och koffein blir det så mycket lättare att kämpa vidare mot sina mål.

Det märks att det ligger mycket tanke bakom denna produkt och att den är väl sammansatt för att ge dig en så mångsidig fettförbrännare som möjligt.

Dosering: Tag 1 kapsel tillsammans med ett stort glas vatten senast 6 timmar innan sängående, då koffeinhalten är hög och annars kan leda till insomningsbesvär.

Information: Detta är ett kosttillskott med uppiggande och fettförbrännande effekt för fysiskt aktiva vuxna. OBS: Hög koffeinhalt (150mg/kapsel). Intas ej nära sängående. Skall ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Bör ej användas under graviditet eller vid hög koffeinkänslighet. Använd produkten max 8 veckor i följd, gör därefter ett uppehåll om minst 4 veckor. Förvaras kallt och torrt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499