Kategorier

Goji Kapslar 60 st

SUPERSALE - 70%
Max 1 st per/kund

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr 199 kr

Goji Kapslar 60 st

SUPERSALE
Nedsatt med hela 70%

Kort datum 2011-07

Information Goji:
Bäret Goji är naturligt rikt på näringsämnen och främst
antioxidanter. Superfruits Gojibär växer på slätterna i Nordcentrala Kina och den självstyrande regionen Ningxia, där den bördiga jorden och Gula floden ger bären sina näringsegenskaper. Därför har man sedan urminnes tider konsumerat Goji för en god hälsa, välmående och livskraft. I Kina har man även utvecklat en stor användning av Goji i traditionell kinesisk folkmedicin.

Kosttillskott
Rekommenderat intag:
2 kapslar om dagen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Innehåll:
60 kapslar.
Deklaration per kapsel: Gojibärsextrakt 500mg.

ORAC:
300-425 μmolTE/kapsel.

Polysackarider:
140mg/kapsel.

Ingredienser:
Gojibärsextrakt (Lycium barbarum L. ). Frukten har sitt ursprung i Kina. Vegetabiliska kapslar: cellulosa.

Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur, oåtkomligt för barn.

Försiktighet:
Produkten bör inte tas av personer som vet med sig att de
är överkänsliga mot Goji. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

 Gojibär (Lycium barbarum)

Gojibär har konsumerats sedan urminnes tider i Asien för att uppnå en god hälsa, välmående och livskraft. Historierna är många kring bäret och det har flertalet namn, bl.a. Wolfberry, Lyciumbär, Gouqizi, The Happy Berry. I traditionell kinesisk medicin har man använt Gojibär i över 5000 år för att det är bra för lever, njurar, ögon och lungor.

Näringsinnehåll
Gojibäret är extremt rikt på antioxidanter som skyddar kroppen från fria radikaler. En av antioxidanterna är Vitamin C. Gojibäret innehåller mer Vitamin C än apelsiner per viktenhet och det innehåller även mer Betakaroten än morötter. Gojibäret är också mycket rikt på polysackarider, varav några av dem är helt unika för bäret. Dessa Lycium Barbarum Polysackarider (LBP) trodde man förr bara var kolhydrater precis som stärkelse och socker men det har visat sig att dem spelar en avgörande roll för vår hälsa och förmåga att oskadliggöra fria radikaler. Det lilla röda bäret är också fullpackat med andra näringsämnen; Protein, Omega 6, 18 aminosyror, Vitamin A, B1, B2, B6, C, E och 21 olika mineraler, däribland mangan, zink, järn, koppar, nickel, krom, magnesium, kalcium, natrium, kalium, kobolt, selen, kadmium, fosfor och germanium.

 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499