Kategorier

Gojibär, 200g

Prozis Foods

Helt naturlig superfood som passar till i stort sett allt!

Lagerstatus: Slut i lager

89 kr

Naturlig antioxidantisk kraftmaskin!

Gojibär är ett superfoodlivsmedel känt för sin antioxidantiska kraft, framför allt är de rika på A-vitamin. Prozis Foods gojibär är 100% naturliga med en fantastisk smak och en bra näringsprofil. Dessa små goda bär har fått mer uppmärksamhet inom hälsokost på sistone, och av god anledning! Deras antioxidantiska egenskaper samt goda smak och bra näringsvärden gör dem till ett uppfriskande inslag i varje diet eller vardag.

  • 100% naturliga gojibär.
  • Superfood av hög kvalitet.
  • Mycket rik på a-vitamin.
  • God smak och bra näringsprofil.
  • Extremt mångsidig ingrediens!

Gojibär har använts i hundratals år inom medicin i asien och har en positiv effekt på bland annat immunförsvaret. Dessa bär har även ett mycket högt ORAC-värde (Oxygen Radical Absorbance Capacity) vilket innebär att det är ett bra verktyg mot oxidativ stress. Prozis Foods Goji Berries innehåller inget tillsatt socker, konserveringsämnen eller tillsatser. Det ger dig en ren, oförändrad produkt som bibehåller alla dess näringsämnen och dess egenskaper.

Kvantitet: 200 g
Portionsstorlek: 2 matskedar (14 g).
Portioner per förpackning: 14 portioner.

Näringsdeklaration per portion per 100g
Energi 41,44 kcal 296 kcal
Fett
varav mättat 
0,06 g
0 g 
0,4 g
0 g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
9,72 g
8,04 g 
69,4 g
57,4 g 
Fiber 0,28 g 2 g
Protein 0,38 g 2,7 g
Salt 0 g 0 g

Ingredienser: Gojibär (Lycium barbarum)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499