Kategorier

Gold Omega-3

Olimp

sänkning av blodets
nivåer av triglycerider

Lagerstatus: Slut i lager

129 kr 99 kr

Gold Omega-3 Stronger Formula 60 kap.


Omega 3 Gold

Omega-3 fetter, Omega-3-fettsyror påverkar blodfetterna. Kosttillskott med omega-3 ger en sänkning av blodets nivåer av triglycerider, däremot påverkas kolesterolnivåerna inte nämnvärt. Sedan 1970-talet har en rad epidemiologiska och kliniska studier visat att omega-3-fettsyror spelar en tydlig roll för att förebygga hjärt- och kärlsjukdom.
Omega 3 reglerar produktionen av vävnadshormoner som är ansvarigt för tillståndet i uppbyggnaden av passiva delar i rörelseverket. Mest bidrar de till att begränsa produktionen av andra ämnen som försöker skada denna vävnad. Omega 3 har en grundligt dokumenterad effekt för att förebygga hjärt-, och kärlsjukdomar.

Dosering

1 kapsel morgon och kväll, vid måltider.
Ingredienser
Fiskolja koncentrat (källa till omega 3 syror), mjuk gelatin kapsel, humectant, glycerol, antioxidant D-alpha-tocopherol (vitamin E), vatten.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499