Kategorier

Gold-Vit C 1000 mg

Olimp

Stärker immunförsvaret
För dig som tränar

Lagerstatus: Slut i lager

119 kr

Gold-vit C 1000mg


Detta kosttillskott innehåller den patenterade formen av vitamin C, PureWay-C, som har en hög biotillgänglighet i kroppen. Vitamin C är en av de viktigaste näringsämnena som starkt påverkar immunförsvaret. Den stärker leder, ben, hud, blodkärl samt andra viktiga vävnader.
 
Detta är PureWay-C
  • Har vetenskapligt visat sig ha den högsta biotillgängligheten, framförallt i jämförelse med traditionellt syntetiskt Vitamin C - Askorbinsyra.
  • Har snabbast absorption i blodet och tas bäst upp av celler.
  • Är mycket mer tillgänglig för biokemiska reaktioner på grund av sin unika sammansättning - mikroinkapslad. 
  • Den förblir aktiv under mycket längre tid.
  • Har exceptionellt stark antioxidantkapacitet (oskadliggörfria radikaler på ett mycket effektivt sätt.)
 
 
För vem rekommenderas Gold-Vit C 1000? 
Produkten rekommenderas för vuxna, speciellt de som har ett hårt fysiskt arbete,  tränar hårt eller människor med ökat behov av vitamin C (på grund av stress, rökning) samt i samband med nedsatt immunförsvar (hösten och vintern).

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499