Kategorier

Gavelo Graphic Dreams Tights

Gavelo

60%

Tuffa, moderna träningstights med läckert unik design!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 239 kr

Moderna träningstights för träningstjejen med stil!

Graphic Dreams Tights från Gavelo har en häftig design som verkligen sticker ut, på ett bra sätt! Den surrealistiska, nästan drömlika balansen i mönstret av svart och vitt, ger en härlig kontrast som ända passar riktigt snyggt till båda ljusa och mörka träningskläder. Vaderna är helt vita, så när som på en prydlig Gavelo-logga.

Graphic Dreams Tights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning  för ökad komfort och för att hålla tightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!
  • Gavelo Gorgeous printat bak på linningen!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger tightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499