Kategorier

Green Coffee, 60 kapslar

Okygen

Naturlig antioxidant som gynnar fettförbränning!

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr 99 kr

Ett av de mest potenta näringsämnen för viktminskning!

Green Coffee från Okygen är består av orostade frön och bönor från växten Coffea, växten som ger dig ditt morgonkaffe. Grönt kaffe innehåller många föreningar som har positiv inverkan på vår hälsa. De mest framstående effekterna hos Green Coffee är dess antioxidantiska egenskaper, dess termogena egenskaper samt den uppiggande effekten.

  • Främjar viktminskning genom termogen effekt!
  • Förbättrar prestationsförmåga!
  • Ger mental skärpa, fokus och energi!
  • Starkt antioxidativ effekt!
  • Bekämpar fria radikaler!

Okygen Green Coffee har blivit ett av de mest pålitliga och betrodda preparaten för viktnedgång och fettminskning under senare år tack vare studier och lyckade resultat av konsumernter. Den termogena effekten i kombination med den uppiggande effekten gör det lättare att bränna fler kalorier, och motverkar tröttheten som ofta kommer i samband med diet.

Kvantitet: 60 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 60 portioner

Dosering: Intag 1 kapsel 1-3 gånger dagligen. Intag helst i samband med måltid.

Innehåll per portion(1 kapsel)
Extrakt av råkaffe 400 mg

Ingredienser: Extrakt av råkaffe, mikrokristallin cellulosa, gelatin (kapslar), kalciumfosfat, magnesiumstearat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499