Kategorier

Green Tea 200, 100 kapslar

Okygen

Mångsidig, naturlig antioxidant för hälsa och välmående!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

Den renaste formen av grönt te på markanden!

Green Tea från Okygen hjälper din kropp på natulrig väg att bekämpa fria radikaler tack vare sina starka antioxidativa egenskaper. Detta extrakt av växten Camellia Sinensis är mycket rikt på polyfenoler och flavonoider, naturliga ämnen som hjälper cellerna att överleva angreppen från fria radikaler.

  • Kraftfull Antioxidant!
  • Motverkar inflammatoriska sjukdomar!
  • Innehåller höga halter av EGCG!
  • Innehåller 100 dagsdoser!

Extrakt från grönt te har en mängd intressanta egenskaper och har i naturlig form länge använts i Asien, speciellt i Kina och Japan för att stimulera intellektuella funktioner och hindra trötthet.

Genom intag av grönt te-extrakt stimuleras fettförbränningen och kroppens förmåga att minska bukfett ökar. Okygen Green Tea är skonsamt framställd för att bevara tebladens näringsämnen och viktiga innehåll. Okygen Grönt Te motverkar att socker lagras som fett, och hjälper till att utvidga blodkärlens väggar vilket förebygger fetma och minska smärtan från migrän.

Kvantitet: 100 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 100 portioner

Dosering: Intag 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid.

Innehåll per dagsdos (1 kapsel)
Grönt te-extrakt
(Camellia sinensis) (blad) (50% EGCG)
200 mg

Ingredienser: Grönt te, mikrokristallin cellulosa, Gelatin (kapslar), Magnesiumstearat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499