Kategorier

Grenade Fatburner

Grenade Ltd

Dags att deffa?
Kraftfull fettförbrännare!
Kriga dig i form...

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr 239 kr

GRENADE Fatburner med sitt innehåll av örter och koffein främjar kroppens kalori- och fettförbränning, som tillsammans med en balanserad kost och regelbunden motion bidrar till god viktkontroll och smalare kroppsformer.
Grenade fettförbränning

Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen. 2 kapslar på morgonen på fastande mage tillsammans med ett glas vatten. Alternativt ta 2 kapslar 30 minuter före fysisk aktivitet.

Innehåll per 2 kapslar dagligen:
Grönt te 500 mg
Koffein 250 mg
Kajenn peppar 200 mg
Fenylalanin 25 mg
Vintergröna 10 mg
Grönt Kaffe 10 mg

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderas inte till barn, gravida och ammande eller personer känsliga för koffein.
Grenade ska inte tas på kvällen, eftersom sömnen kan påverkas.

OBS! Det är inte skruvlock, öppna genom att lyfta locket med stadig hand. Kan vara lite svår att öppna, detta med hänsyn till att barn inte skall kunna öppna denna produkt!

Förvaring torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499