Kategorier

Gripstars Dragremmar

Gripstars

Oslagbara dragremmar av exklusiv kvalitet. Ett måste för dig som seriös atlet.

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 449 kr

Innovativ kombination av handskar och dragremmar!

Gripstars dragremmar för gym och fitness med unika egenskaper. Lätta att justera för bästa möjliga grepp runt redskapet och kan när som helst frigöras utan risk för skador. Gripstars helt unika silikongummi ger ett "järngrepp". Ett måste för tung seriös träning! Nästa gång dina Lifting Straps går sönder, unna dig ett par av gripstars, och du kommer aldrig att vilja byta!

  • Oslagbart grepp med flexibla gummikrokar.
  • Sofistikerad, högteknologisk dragrem av hög kvalitet.
  • Tillverkad av exklusiva material som du kan lita på.
  • Idealiska för styrketräning, gym, rehab och fitness.
  • Kombinerar träningshandske och dragrem i samma produkt!

Gripstars är en användarvänlig Svensktillverkad produkt som håller mycket hög kvallitet. Dragremmarna är ett hjälpmedel för dig som styrketränar (både män och kvinnor) och syftar till att avlasta underarmarna vid framför allt ryggövningar så som Marklyft, Rodd och Pull-ups. De fungerar dock utmärkt vid många andra övningar som till exempel Shrugs, Biceps curl och Bänkpress.

Gripstar dragremmar är kombinerade dragremmar och handskar i en och samma produkt. De avlastar underarmarna och skyddar samtidigt händerna mot skavsår och valkar. Produkten ställer mycket höga krav vad gäller ergonomi, design och komfort. Den unika och praktiska anordningen ger dig möjlighet att använda dina händer oberoende av varandra. Detta ökar effektiviteten i övningarna då du snabbt kan spänna fast dig samt avlägsna dig från redskapen närhelst du vill.

OBS. Krokarna i GRIPSTARS ® är INTE gjorda utav stål utan av Silikongummi vilket ger ökad friktion mot skivstång eller hantel. De går att spänna åt runt redskapet men kan när som helst frigöras genom att man öppnar händerna.

Material: Skinnet i Gripstars dragremmar är vegetabilgarvat och kromfritt vilket utesluter exponering för kromallergi. Gummit i krokarna är livsmedelsgodkänt enligt FDA (United States Food and Drug Administration).

Tips!
Dragremmarna är anpassade för en vänster- och högerhand, så se till att ta på rätt dragrem på rätt hand, då metallspännet annars kan sitta väldigt obekvämt. 
Spänn inte Gripstars dragremmar för hårt, låt dem sitta ganska löst runt handlederna. De kommer att hitta den rätta positionen när du använder dem!
Då remmarna är till stor del av läder kommer de med tiden att formas efter din hand, och bli ännu bättre med tiden! 

Vård av produkten, för maximal livslängd!
Gripstars är en produkt som är tillverkad av en mängd olika material med olika egenskaper. Detta betyder att vissa mått och steg måste tas för att säkerställa produktens förväntade livslängd. Om silikonkrokarna blir smutsiga används denaturerad etanol eller iso-propanol (t-sprit) och en ren tygtrasa. Detta återställer den höga friktionen i gummit. Kardborreband som blivit igensatta av trådar eller hår plockas med pincett.

OBS! GRIPSTARS® går inte att maskin- eller handtvätta! Detta skadar lädret permanent.

FORSLID & Co AB startades 2012 med målet att tillhandahålla dragremmar i världsklass för gym- och Rehabmarknaden med fokus på ergonomi, funktionalitet, kvalitet, användarvänlighet, design och mode.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499