Kategorier

Hampafrön, 200g

Prozis Foods

Proteinrik och fiberrik superfood för en hälsosam livsstil!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr

Komplett proteinkälla och naturlig superfood!

Hampafrön från Prozis Foods har en mild, nötaktig smak och är perfekt att tillsätta i till exempel smoothies, yoghurt, gröt eller bakverk. Den naturligt höga proteinhalten gör hampafrön till en exceptionell ersättare till animaliska produkter för att tillgodose ditt dagliga proteinbehov. Att dessa superfrön även är en komplett proteinkälla, vilket innebär att de innehåller alla de essentiella aminosyrorna gör dem bara till ett ännu mer naturligt val. 

  • Naturlig superfood utan tillsatser!
  • Rik på protein och nyttiga fetter!
  • Komplett proteinkälla från växtriket!
  • Naturlig källa till fiber och selen!

Hampafrön används i många livsmedel, till exempel hampamjölk, hampasmör, vegetariska proteinpulver och veganburgare. Fullkornshampafrön som dessa, från Prozis Foods är en mycket bra källa till fiber som bidrar till förbättrad matsmältning och en ökad mättnadskänsla. Frön från hampa innehåller även rikligt med mineraler. 

Prozis Foods Hemp Seeds är helt naturliga och fria från tillsatser, fetter och andra dumheter. Njut av livet, ät superfood!

Kvantitet: 200 g
Portionsstorlek: 2 matskedar (15 g).
Portioner per förpackning: 11 portioner.

Näringsdeklaration per portion (15 g) per 100g
Energi 87 kcal 580 kcal
Fett
varav mättat 
6,75 g
0,5 g 
45 g
3,3 g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
1,01 g
0 g 
6,7 g
0 g 
Fiber 0,5 g 3,3 g
Protein 5,51 g 36,7 g
Salt 0 g 0 g

Ingredienser: Hampafrön (Cannabis sativa).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499