Kategorier

Hemopump 2.0, 250g

SNS Biotech

Oslagbart fokus och koncentration.
Mycket kraftfull energiboost.

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr 314 kr

Extrem styrka, pump fokus och energi!

Hemopump 2.0 från SNS Biotech är en efterlängtad pre-workout, vars föregångare tog marknaden med storm. Denna nyutgåva har en lika stark formula, fast med en bättre sammansättning! Till skillnad från många andra preworkouts behöver du inte överdosera Hemopump 2.0, då den redan är väldigt koncentrerad och effektiv med den rekommenderade dosen.
 Hemopump

Låt oss titta på innehållet, och vad som gör denna produkt till en innovation!

Bland de aktiva ingredienserna ser vi flera välbekanta ämnen som Beta-alanin, L-citrullin, arginin-nitrat, koffein, svartpepparextrakt m.m. Men det som skiljer Hemopump från mängden, är att istället för kreatinmonohydrat innehåller den kreatin HCL, som är en lättlösligare variant som tagits fram genom mycket forskning. Denna kreatinvariant har flera fördelar gentemot monohydratet, bland annat att den inte får dig att svälla samt att den absorberas bättre av kroppen.

Kort och gott, Hemopump 2.0 från SNS Biotech är en riktigt fet Pre-workout som bara måste testas! 

  • Extrem pump.
  • Oslagbart fokus och koncentration.
  • Mycket kraftfull energiboost.
  • Ökad mjölksyratålighet.
  • Ökad explosiv styrka

Portionsstorlek: 1 skopa (ca: 5.5 g)
Portioner per behållare: 45 st
Dosering: 1 skopa bladas med 3-4dl vatten. Intas cirka 30-40 min innan träning. Börja förslagsvis med 1/2 skopa för att se din tolerans.

Näringsinnehåll Per portion (5.5g) % RDI
Vitamin B-6 14 mg 700%
Vitamin B-3 Niacin 40 mg 200%
Vitamin C 250 mg 417%
Vitamin B-12 200 mcg 3330%

Patentskyddad blanding

Kreatin HCL. Beta-Alanin, L-Citrulin, Arginin Nitrat, Hordenin, vattenfritt koffein, Oolong te, svartpeppar, fröextrakt (piper nigrum L)

4200 mg *

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499