Kategorier

HMB 500mg, 120 caps

Nanox

Ökad Muskeltillväxt
Minskad nedbrytning!

Lagerstatus: Slut i lager

229 kr 99 kr

Kort Datum: 2016-03-30
OBS: Datummärkning är en rekommendation, t.ex. så stämplar nanox endast 2 års hållbarhet på sina kapslar, medan andra tillverkare stämplar upp mot 5 år. Så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.  

HMB är en förkortning av "Beta-hydroxid-Beta-metylbuturat" som förekommer naturligt i kroppen när aminosyran leucin bryts ned. HMB används världen över som ett viktigt tillskott bland många muskelbyggare som lärt sig vad som fungerar, och vad som inte gör det. Nanox HMB fungerar.

Leucin är en av de viktigaste aminosyrorna i musklerna. Under träning bryts leucin ner, och dina nivåer av HMB ökar. Forskningen visar på att om du intar HMB som tillskott, så bryter kroppen ner mindre av det viktiga leucinet då dina nivåer av HMB redan är höga. Detta gör att musklerna får mer byggstenar för att öka din muskelmassa istället för att bryta ner den!

HMB är en viktig ingrediens för en lyckad deff, eller bulk. Kombinera med tribulus för extra effekt!

500mg HMB per kapsel, 120 kapslar.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499