Kategorier

HMB 1250, 120 mega caps

Olimp

Antikatabolt tillskott för dig som är ute efter resultat!

Lagerstatus: Slut i lager

279 kr

HMB mega caps 120 kapslar

Denna produkt tillför kosten kalcium β-hydroxy- β-methylbuturat (HMB). Det begränsar nedbrytningen av proteiner; ökar fettförbränningen och bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner.

Sammansättningen är ämnad för fysiskt aktiva personer, överviktiga, äldre, och för återuppbyggnaden efter en sjukdom. Det agerar för att förbättra uthålligheten, reducera fettvävnaden, samt att utveckla muskelstyrka och massa.

HMB representerar en grupp av s.k. avancerade protolys produkter. HMB bildas från nedbrytningen av aminosyran leucin från muskelmassan.Tanken är att ett tillskott av HMB kan minska nedbrytningen av leucin (katabolismen) under t.ex. hård träning och diet. I princip alla avancerade protolys produkter har förmågan att begränsa effekten av katabola enzymer, men HMB är den mest effektiva av alla dessa.Dessutom tillför HMB viktiga molekyler till testosteronsyntesen, ett av de starkaste anabola hormonerna i kroppen, och kan därmed också tillföra en viss anabol verkan. HMB bidrar även till sannolikt till reduceringen av fettvävnad genom en hämmande effekt på nybildandet av fettansamlingar.Studier som genomförts har visat att användarnaökat både i muskelstyrka och minskat sitt kroppsfett vid användning av HMB.

HMB är dessutom ett av de få ämnen med förmågan att tränga direkt in i mitokondrien och stimulera produktionen av användbar energii form av ATP. Därför är det en god ide att använda HMB och Kreatin tillsammans. 

Lämplig för: Kroppsbyggare och styrketränande som antikatabolt tillskott.

Förpackning: 120 kapslar.
Rekommenderad användning: 2-4 kapslar dagligen, utspritt över dagen.

Näringsvärde, per 1 kapsel 2 kapslar 3 kapslar 4 kapslar
Kalcium β-hydroxy-β-metylbutyrate
CaHMB:
1250 mg 2500 mg 3750 mg 5000 mg
varav HMB 1000 mg 2000 mg 3000 mg 4000 mg

Ingredienser: 86,2% kalcium β-hydroxi-β-metylbutyrat, fyllnadsmedel - mikrokristallincellulosa; klumpförebyggande medel - magnesiumsalter av fettsyror; kapsel (gelatin, färg: E 171).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499