Kategorier

HMBolon NX 300caps

Olimp

Ökar muskel Styrka/Massa

Lagerstatus: Slut i lager

479 kr 439 kr

Kombinationen av HMB, Kreatinmalat och Arginin ger både pump, spar muskelmassan och reducerar fettvävnad.

HMBolon NX® är ett avancerat kosttillskott som tillför calcium hydroxy-methylbutyrate till kosten i en noggrant avvägd kombination med arginin alfaketoglutarat och kreatin malate vilka ökar effekten hos HMB

Se vad som är annorlunda och överlägset hos HMBolon NX – En sensationell matrix jämfört med andra HMB former på marknaden

1. HMB hämmar effekten hos katabola enzymer som skadar mukelproteinet. Arginin och andra fria aminosyror har en liknande verkan. Inte desto mindre är HMB mycket aktivt inom detta område eftersom det i sin molekyl innehar den metylgrupp som hämmar de potentiellt mest skadliga enzymerna. Arginin har en direkt effekt på surhetsgraden i cellmiljön på ett sådant sätt att de katabola enzymerna inte kan förstöra protein lika lätt. Kreatin förhindrar att dessa enzymer tränger igenom muskelproteiner. Samtidigt oskadliggör kreatin fria radikaler orsakade av reaktivt syre som annars samverkar med de katabola enzymerna.

2. HMB bidrar till den kroppsegna produktionen av uppbyggande steroidhormoner eftersom den är en källa till isopren enheter. Isopren enheter är mycket snarlika strukturen hos hormoner precis som aminosyror är strukturella enheter i protein. Kreatin tillför energirika fosfater till de individuella faserna i denna produktion. Hormonerna stimulerar processen som ökar proteinsyntesen i muskelcellen, Hastigheten på proteinsyntesen beror på mängden fosfater som tillförs av kreatinet. Argininet ger polyaminer och cykliska nucleotider vilka fungerar som budbärare och stöder funktionen hos anabola steroidhormoner. Produktionen av polyaminer och cykliska nucleotider är dessutom positivt påverkade av kreatinets aktivitet.

3. HMB hämmar förmågan att binda sockerarter med fettsyror det vill säga produktionen av lagrat fett (Underhudsfett). Arginin underlättar nedbrytningen av fett till glucos och syror. Tack vare Kväveoxid (NO) vilket bildas från Arginin, skickas mer glucos och fett till muskelcellens förbränningsystem. Som ett resultat av denna process frigörs energirika fosfater i närvaro av kreatin vilket möjliggör kontraktion av muskelfibrerna och proteinuppbyggnad.

4. Arginin kan ombildas i kroppen till kreatin. För att en sådan omvandling skall ske krävs metylgrupper och HMB är en av källorna till dessa. I processen där arginin ombildas till kreatin kan kroppen använda HMBs metylgrupper, förmodligen transporterade mellan beståndsdelarna via aktivt methionine.

5. Alfa ketoglutarat (En beståndsdel i Arginin alfa ketoglutarat), malate (en beståndsdel i kreatin malate) och HMB tillhör den grupp av fåtal ämnen vars kemiska energi omedelbart överförs till energirika fosfater som sedan levereras av kreatin för att hjälpa till med muskelfibrernas kontraktion och proteinuppbyggnad. Malat kan fungera likadant som kreatin i den meningen att de ensamt kan överföra fosfater till de

HMBolon NX är bland det kraftigaste antikatabola tillskotten på marknaden idag och tillsammans med fettförbrännande tillskott som Termo Speed Extreme får du en dubbelverkande stack som ger:
• Mer muskelmassa
• Bättre pump
• Hårdare mer definierad muskulatur
• Mindre kroppsfett
• Högre nivåer av uppbyggande hormoner

Kosttillskott, 300 kapslar
Portionsstorlek: 4 kapslar
Portioner per behållare: 75 st
Rekommenderad använding: 1 dos (4 kapslar) en till två gånger dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. Kosttillskott skall ej användas som substitut för en varierad och välbalanserad kost. Sväljes med mycket vatten. Rekommenderad användning – 12 veckor därefter 4 veckors uppehåll.

Näringsvärde
4 kapslar 8 kapslar
Kalcium β–hydroxy-β-metylbutyrat (CaHMB) 2200 mg 4400 mg
varav β–hydroxy-β-metylbutyrate (HMB) 1760 mg 3520 mg
Arginin alfa-ketoglutarat (AAKG) 1160 mg 2320 mg
Tri-kreatin malat (TRCRM) 1160 mg 2320 mg
Ingredienser: kalcium β–hydroxy-β-metylbutyrat, arginin alfa-ketoglutarat, tri-kreatin malat, klumpförebyggande medel (magnesium stearat), kapselhölje (gelatin).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499