Kategorier

Hydro Amino, 500g

Swedish Supplements

Snabba aminosyror från prima svenskt nötkött!
Extremt effektivt upptag!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Kort datum: 2018-10-30
OBS: Datummärkning är en rekommendation, och då varan är torrpulver så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning. 

Fullvärdigt aminosyrakomplex från svenskt nötkött!

Hydro Amino från Swedish Supplements är framställt av prima svenskt nötkött, vilket säkerställer att produktens aminosyror är av högsta kvalitet. Detta fullvärdiga komplex av aminosyror är dessutom hydrolyserat och filterat på ett sätt som optimerar dessa absorption av kroppen. 

  • Hydrolyserat protein för snabbast möjliga upptag!
  • Innehåller de essentiella aminosyrorna!
  • Helt fritt från laktos.

Då aminosyrorna i Hydro Amino är så pass förspjälkade, är de väldigt snälla mot magen, och passar även utmärkt i t.ex paleo-kost eller för dig som är känslig mot laktos.

Dosering: 1 skopa ca 15 g blandas med 3 dl vatten i en shaker och skakas ordentligt. Låt vila i ca 1 minut innan du dricker, för bästa smak och konsistens!
Antal portioner per förpackning: 33

Näringsvärde per 100 g Per portion (15 g)
Energi 342 kcal/1431Kj 54 kcal/Kj
Protein (aminosyror från nötkött) 90 g 13,5 g
Fett < 1 g 0 g
Varav mättat fett 0,3 g 0 g

Kolhydrater

< 1 g 0 g
Varav sockerarter 0,5 g 0 g
Salt 1000 mg 150 mg

Innehållsförteckning: Höggradigt hydrolyserat biffprotein, Äppelsyra, Aromer, emulgeringsmedel: solroslecitin, stabiliseringsmedel: Guarkärnmjöl, färgämne: Riboflavin, sötningsmedel: Aspartam*, Acesulfam-K *Innehåller en fenylalaninkälla


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499