Kategorier

Hydro:Salt, 120 caps

Self Omninutrition

Sportdryck i kapselform, helt fri från kolhydrater och kalorier.

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Effektiv stabilisering av elektrolytbalansen!

Hydro Salt från Self har som främsta uppgift att tillföra mineraler som hindrar muskelkramp. Kapseln är helt fri från kalorier och kolhydrater, vilket gör att den passar utmärkt för dig som går på en strikt diet, eller helt enkelt inte vill få i dig några onödiga kalorier. 

Hydro:Salt är som en sportdryck i kapselform, och helt fri från kalorier. Natrium, kalcium och kalium optimerar elektrolytbalansen medan magnesium bidrar till minskad trötthet och utmattning. 

Mineralerna är doserade för optimalt intag, och du väljer själv om du vill svälja med vatten eller med någon form av sportdryck, för extra effekt.

Ingredienser: mineraler (magnesiumglycinat, natriumklorid, natriumbikarbonat, kaliumklorid, kalciumcitrat), klumpförebyggande medel (mikrokristallinisk cellulosa, kiseldioxid), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499