Kategorier

Illume X Long Sleeve White

Gainx

NEW

Träningströja med reflextryck & smickrande design!

Lagerstatus: I lager

449 kr

Illume X Long Sleeve från GainX är en långärmad träningströja anpassad efter de särskilda behoven som uppkommer i norden vad gäller mörka kvällar, kyliga morgnar och plötsliga skiftningar i vädret. Tröjan är försedd med reflextryck med smickrande form både fram och bak för att du ska synas tydligt när du är ute och tränar i mörkret. 

  • Reflextryckt långärmad anpassad för Svergie
  • Smickrande design och stilren framtoning
  • Bekväm, följsam och figurnära passform
  • Hål för tummarna i ärmsluten
  • Högfunktionellt material som håller formen exceptionellt bra

GainX Illume X Long Sleeve är tillverkad i ett bekvämt och funktionellt material av nylon och lycra som effektivt avleder fukt från kroppen och håller dig sval, torr och bekväm under träningspassen samt torkar väldigt snabbt. Det sköna tyget ger också en stretchig och figurnära passform som i kombination med den smickrande designen ger en vacker och kvinnlig siluett.

Passform: Figurnära slim fit med behaglig stretch
Material: 87% polyamid, 13% elastan

Om du står mellan två storlekar står valet mellan vilken typ av passform man föredrar. För en tightare passform kan du gå ned en storlek, för en lösare passform rekommenderar vi att du går upp en storlek. Om måtten för bröst och midja motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i midja, men Medium i bröst) föreslår vi storleken som passar för bröstmåttet. Om måtten för höft- och midjemått motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i höftmått och Medium i midjemått) föreslår vi storleken angiven för höftmått.