Kategorier

Iron Cre3, 127g

Arnold Series

Kreatinnitrat i världsklass.
Nå helt nya nivåer med explosivt kreatin av extremt hög kvalitet.

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr 149 kr

Iron Cre3 från MusclePharms Arnold serie

För dig som ska krossa järnet!

Utgångsdatum Blue Razz: November 2015
Utgångsdatum Fruit Punch: Augusti 2015 

Iron Cre3 är resultatet av Muscle Pharms samarbete med legenden själv: Arnold Schwarzenegger

När MusclePharm ville lansera en kreatinprodukt i samarbete med Arnold skulle det visa sig vara en rejäl utmaning. Hårda krav och skyhöga förväntningar gick hand i hand, men tillslut togs en produkt fram som var tillräckligt kraftfull, pålitlig, fin och effektiv för att göra legenden själv nöjd. 

Arnold Series Iron Cre3 är ett molekylärt modifierat kreatin, innehållandes unika "ion-3 nitrater". Det som gör denna produkt så imponerande är att du endast behöver en tiondel så mycket per dos, för att få samma effekt som från traditionellt kreatinmonohydrat. Av den enkla anledningen att doserna är så pass låga, försvinner bieffekterna från kreatin monohydrat. Du slipper vätskeansamling, känna dig pluffsig och kan gynnas av kreatinets magnifika effekter utan att behöva uppleva detta.

Kreatinet har blivit modifierat och bundits till nitrat, detta gör att upptaget blir snabbare, effektivare och effekten blir kraftfullare. Detta gör att du kan använda kreatinet före träningen, och musklerna använder kreatinets energi direkt. Det är väldigt behagligt till skillnad från vanligt kreatinmonohydrat som du måste lagra in i kroppen för att långsiktigt öka din ATP-energi.

  • Stark och hållbar effekt.
  • Ökar din explosiva styrka och uhållighet.
  • Koncentrerad och lågdoserad.
  • Binder inte vätska.
  • Berikat med L-glutamin och Taurin.

Dosering: 1 skopa (4,2 g) blandas med 2 dl vatten. Intag 20-40 minuter innan fysisk aktivitet.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499