Kategorier

Iron Mass 2,27kg

Arnold Series

Gainer för dig som vill ha en kropp av järn! Kvalitet när det är som bäst.

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr

För dig som vill bygga muskler av järn!

Iron Mass är resultatet av MusclePharms samarbete med legenden själv: Arnold Schwarzenegger

En bra gainer är ingen simpel produkt. En bra gainer är en komplex sammansättning av protein, kolhydrater och näringsämnen för att optimera din muskeltillväxt och maximera dina förutsättningar för ökad muskelvolym och vikt.

Iron Mass från Arnold Series är en riktig pärla bland gainers. Den har ett unikt 5-stegssystem för att optimera din muskeltillväxt och täcker alla viktiga aspekter för muskeluppbyggnad.

Kolhydratesmixen i Iron Mass är komplex och otroligt genomtänkt. Blandade snabba och långsamma kolhydrater för att ge dina muskler kontinuerlig energi utan att lagra för mycket glykogen. Proteinet kommer från hydroliserat biffprotein och laktoferrin. Dessa har ovanligt hög halt av bioaktivt protein och peptider som ger ökad muskeltillväxt. 

Förutom kolhydrater och protein är Iron Mass från Arnold Schwarzenegger Series förfinad ytterligare, genom viktiga fetter som inkluderats i produkten. Hälsosamma fetter (EFA, MCT och mättat fett) är genomtänkt doserade i varje portion och smörjer din kropp och dina muskler. 

Eftersom denna produkt är något utöver det vanliga, är det inte slut här. Extra tillsatt i Iron Mass finns även en betydande mängd BCAA, som ger dina muskler snabb energi att arbeta med samtidigt som de verkar både anabolt och antikatabolt.

Kreatin är även det tillsatt för att hjälpa dina muskler att binda mer vätska och därigenom öka massan. Kreatin ökar din prestationsförmåga markant om du intar det regelbundet!

Som avslutning innehåller Iron Mass även en avancerad blandning för att hjälpa din matsmältningsprocess att optimeras. Detta sker genom en kostfiberblandning av finaste kvalité och hjälper dig att öka i volym, och att behålla de muskler du lyckas bygga!

Bara det bästa är bra nog för Arnold, och detta är bra nog för honom. Alltså är det bra nog för dig! Det är en omsorgsfullt genomtänkt gainer som är utvecklad för dig som är beredd att ge allt för att få en kropp av järn.

  • Kreatin för intensiv muskelökning!
  • 40g högkvalitativt protein per portion.
  • Ovanligt låg sockerhalt
  • Exklusiv, god smak.
  • Avancerad kostfiberblandning som hjälper din kropp att hantera all näring på bästa sätt.
  • Fylld med hälsosamma fetter.

Dosering: Blanda 2 skopor (95g) pulver i 4-6 dl vatten eller mjölk. Intas 1-3 gånger om dagen, efter träning eller som mellanmål.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499