Kategorier

Iron Pump, 180g

Arnold Series

Pumpa dina muskler till järn!
Avancerad formula, älskad av Arnold själv!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Pumpa dina muskler tills de är hårda som järn!

Iron Pump från Musclepharms Arnold Series använder sig av den senaste "ion-3 nitrate"-tekniken för att skapa en extra effektiv kväveoxidstimultant. Denna förbättring av ett redan grymt effektivt ämne gör att effekten är bortom alla dina förväntningar! L-Arginin Nitrat är en grym blandning av L-arginin och salpetersyra. Denna blandning öakr garanterat blodflödet och på så sätt både din pump och din mjölksyretålighet. 

Iron Pump är lätt absorberad av kroppen och öppnar upp dina blodkärl. Detta maximerar blodtillförseln till hela kroppen och ser till att dina trötta muskler får alla näringsämnen och tillräckligt med syre för att ta dig igenom dina tunga träningspass.

  • Pump utöver det vanliga!
  • Snabb energi och extra stryka.
  • Ökad muskeltillväxt.
  • Ökar syretransporten

!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499