Kategorier

Iron Whey 2,3kg

Arnold Series

Proffessionellt, högkvalitativt, gott.
För dig som endast nöjer dig med det absolut bästa!

Lagerstatus: Slut i lager

549 kr

För dig som lyfter järn!

Iron Whey är resultatet av MusclePharms samarbete med legenden själv: Arnold Schwarzenegger. 

Det viktigaste för Arnold, var att kvalitén aldrig skulle tummas på, oavsett vad det kostade. Professionell tillverkning, bra råvaror och enastående innehåll är ledorden för Arnold Series.

För att göra proteinet tillgängligt för så många som möjligt, är detta protein helt glutenfritt och innehåller extremt små mängder av fett och kolhydrater. Vassleprotein i äkta världsklass. Uppgiften som MusclePharm fick tampas med efter Arnolds hårda krav var att framställa ett så rent proteinpulver som möjligt, detta är slutprodukten. 

Iron Whey är ultrafiltrerat vassleproteinisolat, koncentrat och hydrolysat. Denna kombination ger en effekt som visat sig vara optimal för upptaget av protein till musklerna. Tillsatt i proteinet finns också extra aminosyror för att ytterligare stimulera aminosyrebalansen i din kropp. Detta gynnar dina muskler, då de ännu snabbare får tillgång till energi från de fria aminosyrorna.

Detta gör att Iron Whey från Arnold Series är precis det du letar efter, du som satsar på en karriär eller som vill bygga en kropp andra kan tråna efter.

  • TIllsatt BCAA, Glycin och Taurin.
  • Helt Glutenfri.
  • Instantiserad, löser sig snabbt i vätska.
  • Löjligt god smak!
  • Låg halt kolhydrater/fett.

Dosering: Blanda 1 skopa (32.4g) med 3 dl vatten eller mjölk. Intag efter träning för optimalt upptag.
Allergiinformation: Denna produkt tillverkas i lokaler som även hanterar mjölk, ägg, soja och skaldjur.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499