Kategorier

Iso Whey 3 kg

Dalblads

Vassleproteinisolat 90%

Lagerstatus: Slut i lager

999 kr 499 kr

Iso Whey 3 kg

ISO WHEY™ har det högsta proteinvärdet av Dalblads produkter. Få andra proteinpulver når upp till Iso Wheys standard. Till att börja med består Iso Whey av den mest högkvalitativa proteinkälla som finns, nämligen vassleprotein. Proteinet är dessutom högkoncentrerat proteinisolat med hela 90 procents renhet!

Samtidigt innehåller produkten försumbara mängder fett, laktos och andra kolhydrater tack vare en unik reningsprocess.

ISO WHEY™ är därför både snabbt och lätt för kroppen att absorbera. Iso Whey är även rikt på grenade aminosyror (BCAA – aminosyrorna leucin, isoleucin och valin). BCAA har kopplats till muskelökande och muskelsparande effekter. Samtidigt har dessa aminosyror kopplats till ökad uthållighet och minskad mental trötthet.

ISO WHEY™ passar perfekt som ett efter-tränings-mål eftersom det snabba upptaget gör att musklerna snabbt får tillgång till ny energi och muskelnedbrytningen stoppas. Iso Whey fungerar också utmärkt som måltidskomplement eller som proteinförstärkning i måltider. Även under diet är Iso Whey, tack vare sitt extremt låga innehåll av kolhydrater och fett, ett utmärkt hjälpmedel för att bevara muskelmassan.

Iso Whey är instantiserat för att lätt kunna blandas ut med vatten eller mjölk.

Rekommenderad dosering:
50 g (ca1 dl) pulver till 2 dl vätska, 2-3 gånger dagligen.

Ingrediensförteckning:
Instantiserat agglomererat vassleproteinisolat, fettreducerad kakao*, naturliga smakämnen, aspartam, acesulfam K, sackarin, rödbetsextrakt (färg)**.
* Finns i Choklad
** Finns i Jordgubb
 

  100 g 50 g
Energi 1512 kJ 756 kJ
  378 kcal 189 kcal
Protein 90 g 45 g
Kolhydrater 0,5 g 0,25 g
Varav sockerarter 0,5 g 0,25 g
Fett 0,4 g 0,2 g
Varav mättat fet 0,2 g 0,1 g
Kostfiber 0 g 0 g
Natrium 0,6 g 0,3g

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499