Kategorier

Iso Whey Zero SUPERDEAL

BioTech USA

Top-of-the-line proteinisolat!
Helt fritt från laktos, och en imponerande proteinhalt på 85%

Lagerstatus: Slut i lager

954 kr 649 kr

Nedsatt pris & bonusprodukter
3st BCAA Shots, Shaker & T-shirt

Inga konstigheter, bara rent, högkvalitativt proteinpulver!

Iso Whey Zero 2,3 kg från BioTech USA är helt fritt från onödiga tillsatser som kan lagras som fett i kroppen. Proteinpulvret är framtaget för de atleter som satsar stenhårt på att tillgodogöra sig fettfri muskelmassa, och som förstått att det finns inga genvägar, endast hjälpmedel.

Med en hög proteinhalt på hela 85% och extremt låg andel fett och kolhydrater är Iso Whey Zero verkligen ett top-of-the-line proteinpulver med kvalité i fokus. 

BioTech USA har inte namngett Iso Whey Zero utan anledning.. Produkten är helt fri från laktos, transfetter, tillsatt socker och andra onödiga tillsatser. Detta för att du ska få ett så rent kosttillskott, proteinpulver som möjligt, för maximala resultat!

  • 85% Proteinhalt!
  • Helt laktosfritt!
  • Extremt låg andel fett & kolhydrater!
  • Perfekt för dig som vill öka i fettfri muskelmassa!
  • 22g högkvalitativt protein per portion!

Rekommenderad dosering: Blanda 1 dos (25g) av produkten med 200ml vatten eller lättmjölk. Använd shaker för att uppnå bästa möjliga kvalitet. Drick till måltid för ökat protein-intag. Efter träning för maximal återhämtning ochmuskeltillväxt.

Innehåll per förpackning: 2270g - 90 portioner.

Näringsvärde per 25g 100g
Energi 91kcal 362kcal
Fett
varav mättat 
0,24g
0,13g 
0,95g
0,5g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
0,72g
0,72g 
1,43g
1,43g 
Protein 21,4g  85,6g
Salt 0,14g 0,55g

Näringsvärden kan variera lite mellan smakerna.

Ingredienser: Cross flow mikro- och ultrafiltrerat vassleproteinisolat, förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, xantangummi), sötningsmedel (sukralos), aromer, stabiliseringsmedel (kaliumfosfat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), färgämne (kurkumin, karotener).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499