Kategorier

Jack3d Advanced 230g

USP-labs

Äntligen är giganten tillbaka! Krossa dina träningspass med den nya Jack3d!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 299 kr

Äntligen är giganten tillbaka!
Jack3d känner många av oss igen sedan tidigare, som det starkaste PWO på marknaden. Världens mest sålda PWO. Dess efterträdare är nu här och den har kommit för att ge dig kraften du behöver för att krossa alla dina träningspass. Med en komplex blandning av ingredienser speciellt framtagna för att maximera din styrka, uthållighet och pump har USP Labs nya Jack3d Advanced formula mycket som talar för sig.

Maximerar din energi!
Med hjälp av koffein och norkoklaurin höjer USPlabs Jack3d Advanced dina energinivåer, och får dig att orka träna längre. Det är allmänt känt att koffein är uppiggande och ökar kroppens energinivåer. I denna PWO dock, har den ett annat syfte vid sidan av det vanliga. Dosen koffein per servering är perfekt balanserad för att arbeta i synergi med andra nyckelingredienser och maximera ditt upptag.
Norkoklaurine fungerar som adrenalin och gör dig vaken och alert. Den boostar även dina energinivå och din prestationsförmåga, då den vidgar dina blodkärl och ger musklerna mer syre.

Maximerar din prestationsförmåga och pump!
Arginin-nitrat är det säkraste sättet att producera kväveoxid. På grund av detta kan Jack3d se till att dina blodkärl vidgas både mer och under längre tid än de flesta andra preworkouts som innehåller arginin. Det ser till att de muskler som har ont om syre får det de behöver så fort som möjligt. Detta yttrar sig i att du inte känner av trötthet lika mycket och orkar träna hårdare och längre. Även Vitamin-C och Pinus Pinasterextrakt har positiv inverkan på kväveoxidnivåerna och förstärker dem.

Maximera din styrka och muskelökning med kreatin!
Med en blandning av Kreatin monohydrat och Vätskefritt kreatin(Creatine Anhydrous). Kreatin är ett välkänt och välstuderat ämne som ökar kroppens muskeluppbyggnad och explosiv styrka. Människokroppen kan ta upp nästan 100% av kreatin, så det är verkligen ett bra tillskott.

I kombination med Beta-alanin blir resultatet underbart. Beta-alanin höjer kroppens karnosin-nivåer. Detta ökar kroppens uthållighet, styrka och minskar muskeltrötthet. Detta är perfekt för explosiv träning eller tävling som exempelvis kort löpning, tyngdlyftning eller ishockey.

  • Maximerar din prestationsförmåga.
  • Maximerar dina energinivåer.
  • Maximerar din pump.
  • Ökar din muskeltillväxt.
  • Kalorifri och fri från socker.
  • Ökar ditt mentala fokus.
  • Smakar gott.

Dosering:
Maxdos: 2 skopor/dygn.
De tre första gångerna du använder USP Labs Jack3d Advanced: Blanda en skopa (5 g) Jack3d Advanced med 1 dl kallt vatten och drick 30 – 45 minuter innan ditt träningspass.

Fjärde gången gången du använder Jack3d Advanced kan du öka dosen med en halv skopa om du behöver. Öka dosen gradvis till 2 skopor per dygn. Överskrid aldrig denna dos! Använd högst 5 dagar under en 7-dagarsperiod. Drick mycket vatten.

Smak: Fruit Punch, Raspberry lemonade

OBS: Innehåller en fenylalaninkälla.
Eftersom Jack3d Advanced har ett högt koffeininnehåll bör det inte tas i samband med kaffe, te eller annat som innehåller koffein eller liknande stimulantier Personer som är känsliga för stimulantia, såsom koffein bör ej använda Jack3d Advanced.

Näringsinnehåll per dos (5,5g)
Varumärkesskyddad blandning 4160 mg
Koffein 150mg

Verksamma ämnen: Advanced Creatine Ratio, (kreatin [kreatin monohydrat, vätskefritt kreatin(kreatin anhydrous)]), Nitrate Blast (Citrullin, pinus pinaster (bark), beta-alanin (Carnosyn), Tyrosin, Choline Bitartrat. 
Övriga ämnen: Citronsyra, aromer, kiseldioxid, kalciumsilikat, Sötningsmedel (sukralos, acesulfamkalium), naturligt färgämne (rödbetspulver). Innehåller sötningsmedel. Innehåller en fenylalaninkälla.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499